Macbook on tehokas ja luotettava työkalu rallifanille, joka haluaa taltioida rallimuistonsa helposti ja näppärästi. Uuden Macbookin hinta vain on monelle este koneen hankintaan. Onneksi Macbook on kuitenkin mahdollista ostaa uutta edullisemmin käytettynä mResell-nimisestä verkkokaupasta!

Mistä Macbook käytettynä?

Kalliin Macbookin ostaminen tuntemattomalta yksityishenkilöltä esimerkiksi Tori-palvelusta ei välttämättä ole hyvä idea. Saatat nimittäin tulla helposti huijatuksi ja saatat jopa ostaa sian säkissä. Onneksi on kuitenkin olemassa luotettava vaihtoehto! Mresell nimittäin myy netissä käytettyjä koneita ammattitaidolla ja 12 kuukauden takuuajalla. Hanki käytetty macbook pro retina 13 mReselliltä! Kyseinen kone sopii erinomaisesti rallimuistojesi taltiointiin. Voit jopa muokata kuvia ja jakaa niitä muillekin lähipiirisi rallifaneille.

Kun olet löytänyt mReselliltä käyttötarkoituksiisi sopivan Macbookin, kannattaa tutustua sen muihinkin valikoimiin. Esimerkiksi käytetty iPad on mukava ottaa mukaan rallireissuille, sillä siitä on kiva katsoa vaikkapa leffoja motellissa rallikisojen välissä. Applen kännyköissä on myös hyvät kamerat, joilla saa taltioitua upeita kuvia nopeistakin tilanteista. Rallikisoissa on erityisen tärkeää olla saman tien valmiina, kun upeita käänteitä tulee vastaan. Tällöin onkin erityisen hyvä, että Applen laadukas kännykkä on heti kätesi ulottuvilla tilanteessa kuin tilanteessa. Applen kännykkä toimii erityisen hyvin yhteistyössä Applen Macbookin, kuten pro retina 13, kanssa.

Vinkkejä rallimuistojen jakamiseen

Omia rallimuistoja on kiva jakaa esimerkiksi somessa. Hyviä kanavia ovat ainakin Facebook ja Instagram. Jos olet erityisen innokas ottamaan ralliaiheisia kuvia ja olet vieläpä hyvä kirjoittaja, kannattaa harkita vaikkapa oman ralliaiheisen blogin aloittamista. Blogi on hyvä kanava saada omat ajatukset kuuluviin ja jakaa omia ralliaiheisia kokemuksia. Jos blogistasi tulee suosittu, saatat saada luotua jopa ralliaiheisen yhteisön, jossa on mukava jakaa omia kokemuksia ja ahaa-elämyksiä.

Voit luoda omat kansiot tärkeitä ralliaiheisia tapahtumia varten ja kerätä jokaiseen kansioon siihen liittyvät kuvat. Näin muistat myöhemminkin mistä tapahtumasta mikäkin kuva on. Jos käyt monissa tapahtumissa vuosien mittaan, voi muutoin olla myöhemmin vaikea muistaa tapahtumien yksityiskohtia.

Halutessasi voit teettää parhaista rallimuistoistasi myös valokuvakirjoja. Monet valokuvastudiot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta suunnitella tällaisia kirjoja ja niiden teettäminen käykin näppärästi Macbookilla, kunhan kuvat on ensin talletettu koneellesi muilta laitteilta.

galore