Moni ei välttämättä uskoisi korviaan, jos kertoisimme, että edullisemman vakuudettoman lainan löytäminen voi onnistua niin nopeasti ja helposti, että voit tehdä sen vaikkapa suoraan rallikisojen katsomosta samalla, kun kannustat suosikkikuskiasi voittoon! Tässä artikkelissa kerromme, miten se onnistuu käytännössä.

Kilpailuta vakuudettomat lainat helposti

Vakuudettoman lainan kilpailutus on tärkeää, sillä eri pankkien ja rahoituspalveluiden välillä esiintyy tänä päivänä varsin suuria eroja. Tämä johtuu siitä, että jokainen luotonmyöntäjä määrittelee lainapalveluilleen oman korkotason, johon vaikuttavat muun muassa lainamarkkinoiden yleinen tilanne, hakijan maksukyky sekä luotonmyöntäjän käyttämä viitekorko. Tämän vuoksi voit saada tismalleen samalla lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia, niin edullisemmalla kuin kalliimmalla korolla.

Jos haluat saada useita lainatarjouksia, voit täyttää jokaisen luotonmyöntäjän nettisivuilla erillisen lainahakemuksen ja odottaa sitten lainatarjouksen saapumista. Tämä ei luonnollisesti onnistu jännittävien rallikisojen tiimellyksessä, sillä lukuisten lainahakemusten täyttämiseen on vaikeaa keskittyä, kun ympärillä on paljon hälinää. Lisäksi voit joutua odottamaan lainatarjouksia jopa useamman vuorokauden ajan, joten mitenkään erityisen nopeaa ja helppoa lainojen vertaileminen omin käsin ei ole.

On kuitenkin olemassa toinen keino, jonka avulla edullisin laina ilman vakuuksia voi löytyä vaikkapa suoraan rallikisojen katsomosta, sillä jos jätät ilmaisen lainahakemuksen lainojen kilpailutuspalvelun kautta, voit saada useita lainatarjouksia yhdellä ja samalla lainahakemuksella jopa muutaman minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Vakuudettomien lainojen kilpailutus on tärkeää, sillä tällä tavalla voit löytää vaivattomasti edullisella korolla varustetun lainan täysin ilman vakuuksia tai lainan takaajaa. Keskimäärin lainojen kilpailutus voi auttaa säästämään jopa satojen eurojen edestä lainakuluja, joten useampia lainatarjouksia kannattaa pyytää aina rohkeasti. Lisäksi lainojen kilpailutus ei sido ottamaan lainaa, joten mikäli yksikään lainatarjouksista ei vastaa omia tarpeita, lainan hakemisen voi jättää sikseen.

Näin kilpailutat lainat suoraan rallikisojen katsomosta

Lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi tien päällä vaikkapa omalla tabletilla tai älypuhelimella. Voit täyttää lainahakemuksen sähköisesti ja saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jopa muutamien minuuttien sisällä hakemuksen lähettämisestä, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset ottavat uusia lainahakemuksia käsittelyyn lähes samalta istumalta.

Vertailupalvelu järjestää lainatarjoukset paremmuusjärjestykseen, joten sinun ei tarvitse alkaa rallikisojen tiimellyksessä vertaamaan lainojen kuluja toisiinsa tai tekemään muita haastavia laskutoimituksia. Näet siis lainatarjouksista eriteltyinä kaikki lainaan liittyvät kulut helposti ilman piilokustannuksia.

Jos hyvältä vaikuttava lainatarjous löytyy, voit hyväksyä lainatarjouksen verkossa ja allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla tai muun vahvan tunnistautumisen kautta – näin edullisimmalla korolla varustetun vakuudettoman lainan löytäminen voi onnistua suoraan rallikisojen katsomosta.

Pienempi laina ilman vakuuksia on mahdollista maksaa pankkitilillesi jopa täysin ilman liitteitä ja muussa tapauksessa pyydettyjen liitteiden toimittaminen luotonmyöntäjälle onnistuu sekin sähköisesti. Parhaimmillaan laina ilman vakuuksia voidaan maksaa pankkitilillesi jopa saman vuorokauden sisällä!

galore